Nové trendy v líčení

0
1741
Katarina Visage - Make-Up & Hairstyle - J. M. Hurbana 32

   S jeseňou a  dňami prichádzajú aj nové trendy v líčení. Chanel vzdáva poctu klasickej červenej, takže milovníčky červených rúžov si prídu na svoje. Pre dokonalý efekt odporúčam kontúrku v tej istej farbe, aby sa rúž nerozpíjal. Dôraz sa kladie na bezchybnú pleť, čiže odporúčam nechať si poradiť vhodný odtieň a typ mejkapu, takisto transparentný púder na zafixovanie mejkapu. Kvalitná lícenka je pre mňa tiež produkt, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. Správnou lícenkou dokážete vytvoriť sviežosť na tvári behom pár sekúnd. Rozjasňovanie pleti pomaly začína nahrádzať kontúrovanie a dôraz sa kladie najmä na partie nosa, čelo a oblasť nad lícnymi kosťami, ktoré zvýrazníme jemným perleťovým púdrom v bronzovej, zlatistej alebo ružovkastej farbe.
   Menej je ale viac, netreba nič preháňať a výsledný efekt je vždy vhodné prekontrolovať na dennom svetle.
   Čierna tekutá očná linka je hitom tejto sezóny. Nebojte sa experimentovať a pamätajte, že všetko sa dá naučiť. Pokiaľ si nie ste isté, kajalová ceruzka je mäkšia a môžete ju jemne rozmazať. Výsledný efekt bude prirodzenejší   časom iste zistíte, že vám nanášanie nerobí problém. Matné zamatové rúže sa tešia naďalej veľkej obľube, a čo ma teší, do módy sa vracia krásna slivková a bordová, ktoré sú neskutočne elegantné. Ale taktiež pozor na to, aby ste mali bezchybné pery, nakoľko matné rúže sú v tomto smere neúprosné a podčiarknu každú šupinku. Hlavne v chladných mesiacoch majú pery tendenciu vysychať. Preto radím občas večer pred spaním spraviť masáž pier mäkkou zubnou kefkou a pery následne natrieť na noc vazelínou, alebo si spraviť peeling pier podľa potreby. Naň potrebujeme len cukor a pár kvapiek oleja.
   Nech sú trendy akékoľvek, najdôležitejšie je odhadnúť, čo žene pristane a podčiarknuť to, čo je na nej pekné. Lebo podľa mňa je každá žena krásna, treba len zvýrazniť prednosti a prekryť nedostatky ☺.


Katarína Bašistová, vizážistka a hairstylistka
Tel. 0907 832 823, FB Katarina Visage/make-up&hairstyle

ZANECHAŤ ODPOVEĎ