Rozhodla sa podávať pomocnú ruku

0
2091
Tina Majtánová medzi „svojimi deťmi“. www.mamaoz.sk

   Tina Majtánová je známa už niekoľko rokov najmä vianočnými zbierkami oblečenia a hračiek pre matky s deťmi v Krízovom centre Lúč v Žiline. Je mladá a vie, čo je to byť sama (matka) s dieťaťom. Ona má to šťastie, že v krízovej chvíli jej pomocnú ruku podali rodičia. Nie všetky ženy – matky mali či majú takéto šťastie, a preto sa rozhodla založiť občianske združenie, ktoré má za cieľ pomáhať týraným ženám a deťom.
   Tina Majtánová: „Mojím veľkým snom je pomáhať naplno. Preto som minulý rok založila občianske združenie s názvom Mama, ktoré tu bude pre všetky týrané ženy a deti, ktoré to budú potrebovať, a to počas celého roku. Podám pomocnú ruku každej týranej žene, ktorá chce zmeniť svoj život k lepšiemu. Mám naozaj veľké plány, ktoré si zatiaľ musím nechať pre seba (všetko sa dozviete včas :)), no viem, že občianske združenie Mama vždy bude mať srdiečko a bude sa starať o „svoje deti“, pretože pre mňa je Mama pocit domova, útočiska, bezhraničnej lásky, pokoja v duši a synonymom super hrdinky. :)“
   Občianske združenie je otvorené pre každého, kto je ochotný pomáhať. No najmä sa na uvedené kontakty môžu ozvať tí, ktorí pomoc potrebujú.
================
www.mamaoz.sk
Tel.: 0948 888 668
FB: https://www.facebook.com/Mamaoz/
instagram: @mama_o.z

-VP-, foto: archív

ZANECHAŤ ODPOVEĎ