ŽILINSKÝ KRAJ: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody!

0
928
Dopravná nehoda sa stala mimo obce Ďurčiná smerom na Rajec.
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok 27. augusta 2020 v čase okolo 15.10 hodine došlo na ceste III. triedy mimo obce Ďurčiná, okres Žilina k dopravnej nehode.
Doposiaľ neznámy vodič viedol osobné motorové vozidlo, nezistenej značky, farby a evidenčného čísla v smere jazdy od obce Ďurčiná na Rajec. Následne malo dôjsť za doposiaľ presne nezistených okolností ku kolízii s vodičom elektrickej kolobežky, ktorý sa pohyboval pri pravom okraji vozovky v smere na Rajec, ako uviedla polícia na svojej sociálnej sieti.
Neznámy vodič motorového vozidla z miesta odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody. Pri dopravnej nehode utrpel 18 ročný vodič kolobežky zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou práceneschopnosti.
Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody (vodiča, ktorý viedol neznáme vozidlo), aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na tel. čísle 0961403516.
-BA- zdroj a foto: Polícia Slovenskej republiky

ZANECHAŤ ODPOVEĎ