SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel Marcel Nemec, herec, zabávač, hudobník a optimista

0
353
Marcel Nemec. (zdroj: Instagram Marcel Nemec)

Slovensko dnes 16. 2. 2024 zasiahla smutná správa. Vo veku 52 rokov zomrel herec, zabávač a hudobník Marcel Nemec, informuje o tom portál Aktuality.sk.

Marcel Nemec počas viac ako dvojročného boja so zákernou rakovinou nikdy nestrácal úsmev a pozitívne zmýšľanie. Hoci mu už v poslednom štádiu rakovina zasiahla pečeň, umelec nechcel, aby boli ľudia plní ľútosti a smútku.

Marcel Nemec odohral svoje posledné predstavenie v divadle La Komika dňa 26. januára 2024. Jedným z jeho posledných prianí totiž bolo si naposledy zahrať v divadle.

„Viem však, čo chcem ešte určite zažiť! Zahrať si v divadle, aspoň ešte jedno predstavenie a zažiť tú mágiu divadla, to nebeské spojenie s divákmi, tú neopakovateľnú atmosféru, to šmidlání v podbřišku, tú krásnu trému a zaslúženú ďakovačku. Nech sa tak stane. Amen,“ vysvetlil v jednom zo svojich príspevkov na sociálnej sieti.

Na predstavení Made in Slovensko mal v hľadisku špeciálneho hosťa. „Som vďačná, že som koniec pracovného týždňa mohla uzavrieť veľmi príjemným večerom v divadle La Komika. Na pozvanie herca Marcela Nemca sme si spolu s Jurajom pozreli hru Made in Slovensko,“ napísala na Instagrame prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Po predstavení navštívila aj hercov v zákulisí a s Nemcom sa dlho objímali. Ten neskrýval nadšenie a do očí sa mu tisli slzy. „Ďakujem, ja vás tak ľúbim!“ vyznal sa prezidentke. Neskôr zavolal aj mame, ktorej Čaputová povedala, že má skvelého syna.

Jeho odchod ju veľmi zasiahol a na sociálnej sieti mu vzdala hold: „Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine, priateľom a najbližším herca Marcela Nemca, ktorý dnes po dlhom a statočnom boji s chorobou navždy odišiel. Som rada, že som ho ešte nedávno mohla vidieť hrať v divadle, ktoré tak miloval. Nech odpočíva v pokoji.“

-AB- zdroj: aktuality.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ