ČADCA: Zažite adrenalín v podobe „escape room“!

0
803
Zažite adrenalín v podobe "escape room"!

Escape room, v preklade úniková hra je založená na jedinom cieli a to dostať sa von z miestnosti, v ktorej si sa ocitol. Aby si opustil takúto miestnosť, musíš prekonať množstvo úloh a hlavolamov, pri ktorých si preveríš svoje logické, či manuálne zručnosti a spoluprácu so spoluhráčmi.

Ak si teda trúfaš úspešne zvládnuť takúto hru, príď si to vyskúšať v Čadci. Náš, málo známy psychiater sa rozhodol oprášiť staré experimenty a hľadať súvislosť medzi fyzickým a duševným stavom svojich pacientov. Tých drží uväznených v priestoroch svojho laboratória a metódami z minulosti – extrakciou zubov, otváraním lebky a skúmaním mozgu, hľadá spoločné znaky duševne chorých neborákov. Hovorí sa, že mučenie formou elektrošokov prežil len málokto. Ty sa ocitneš v koži uväznených pacientov a budeš mať presne 60 minút, aby si prišiel na to, ako doktorovi a jeho paramedikovi uniknúť.

Náš psycho experiment prináša vysoko intenzívny zážitok. Do deja hry budeš uvedený unikátnym spôsobom, zaujímavé a autentické kulisy v interiéri ti od začiatku zdvihnú adrenalín…

Hra je určená pre 2-5 hráčov a trvá približne 70 minút. Je potrebné si ju vopred telefonicky alebo emailom rezervovať.

Termín hry si môžete rezervovať pomocou správy na email: info@escape-zone.sk alebo na tel. čísle 0914 385 111 alebo 0904 576 080. Pri objednávke emailom je potrebné uviesť telefonický kontakt pre potrebu potvrdenia objednávky. Prípadné zrušenie alebo zmenu termínu vás žiadame nahlásiť aspoň 24 hodín vopred.

-BA- zdroj a foto: www.kamnavylet.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ