Matovič čelí trestnému oznámeniu, hrozí mu doživotie! (VIDEO)

0
97427
Bývalý sudca Harabin podal trestné oznámenie na Matoviča, hrozí mu doživotie! (foto: zdroj TASR/PL.sk)

Bývalý predseda NS SR Štefan Harabin podal dňa 21. 10. 2020 trestné oznámenie na Igora Matoviča za trestný čin nátlaku podľa § § 192 ods. 1), 4) písm. d) Trestného zákona.

Harabin vo svojom stanovisku uvádza: „Dňa 21. októbra 2020 som doručil Generálnej prokuratúre trestné oznámenie na Igora Matoviča za trestný čin nátlaku podľa § 192 ods. 1), 4) písm. d) Trestného zákona.Hoci úradujúca generálna prokurátorka, ale aj všetci šiesti prokurátori nominovaní do voľby na nového generálneho prokurátora majú z úradnej povinnosti (ex offo) stíhať každú trestnú činnosť ktoréhokoľvek páchateľa nech nim je aj Igor Matovič, doteraz tak ani jeden z nich neurobil.

Za čo vlastne doposiaľ berú plat (opretý o nami platené dane) keď si neplnia ani len bazálne a elementárne zákonné povinnosti spojené s výkonom ich funkcie? Ale prečo je to tak? Nevedia o nespochybniteľnej trestnej činnosti Matoviča, ktorú drzo spáchal verejne využijúc hromadne oznamovacie prostriedky a hyenisticky pritom zastrašoval bezbranných ľudí?Alebo vedieť nechcú? Alebo nemajú na to odvahu, silný charakter, odbornú-právnu spôsobilosť? Alebo tí šiesti kandidujúci sa politicky chcú pretlačiť na post generálneho prokurátora?

V právnom štáte by museli už teraz sami dobrovoľne rezignovať z ich doterajších postov. Tým, ale všetci sprítomnili svoju lokajskú poslušnosť i do budúcnosti.Sami si tak dali pečiatku politických nominantov. Nech bude zvolený ktorýkoľvek z nich, nebude nikdy ochrancom Vašich práv, práv obyčajných ľudí, ale bude slúžiť a chrániť pozície korupčno-podvodnej Matovičovej kliky, ktorá ho zvolila“.

Šokujúce video Štefana Harabina:

Peter Mikloš: zdroj a foto: FB Štefan Harabin

ZANECHAŤ ODPOVEĎ