ŽILINA: Radnica je na smiech. V zime sa kosí, na jar zase víri prach!

0
2562
Vedenie mesta Žilina poslalo do ulíc pracovníka s fúkarom na lístie, ktorý znepríjemnil Žilinčanom deň a víril nečistoty, vírusy a prach.

Žilinská radnica je čoraz častejšie na smiech odkedy vstúpil na jej pôdu primátor s talianskymi koreňmi Peter Fiabáne, ktorý ani nebýva v Žiline ale v priľahlej dedine Lalinok.

V Žiline sa dejú čudné veci – v zime sa kosí sneh a na jar víri prach. Najmä v dnešnej dobe, keď je potrebné skôr dezinfikovať verejné priestranstvá, vedenie mesta poslalo v piatok do ulíc pracovníka s fúkarom na lístie, ktorý znepríjemnil Žilinčanom deň a víril nečistoty, vírusy a prach. Áno, je to absolútne nelogická činnosť, ale faktúrovať sa predsa musí! Primátor je pre Žilinčanov veľkým sklamaním. Pozrite si tragikomické videá a presvedčte sa sami.

Video: Vedenie mesta poslalo v piatok do ulíc pracovníka s fúkarom na lístie, ktorý znepríjemnil Žilinčanom deň a víril nečistoty, vírusy a prach. Takto vyzerá v praxi pretavenie predvolebného sľubu o čistejšej Žiline. (zdroj: Facebook)

Video: Kosenie trávy v zime. Hlavne, že sa faktúruje. Žilinský primátor je na smiech. (zdroj: Facebook)

Autor: Peter Mikloš

ZANECHAŤ ODPOVEĎ