ŽILINA: Navštívte jedinečnú ukážku železnice v Terchovej

0
220
Navštívte jedinečnú ukážku železnice v Terchovej.

Dobrá správa pre milovníkov železníc, modelárov i cestovateľov!

Mesto Žilina spolu s oblastnou organizáciou cestovného ruchu Malá Fatra vás pozývajú navštíviť jedinečnú ukážku koľajiska na slovensko – českom pohraničí s názvom Minimodel Europa, umiestnenú v interiéri na ploche 50 m2.

„Minimodel Európa nie je klasické koľajisko, ale príbeh. Ide o voľný štýl tratí v pohraničných obciach, avšak fiktívne sme pospájali miesta, ktoré sa nemôžu reálne stretnúť na spoločnej trati a dali sme im úplne iné názvy…“, uvádza mesto Žilina na svojej sociálnej stránke.

Modelové koľajisko v mierke 1:87 vás prevedie prírodnými scenériami i skrytými zákutiami dvoch krajín, ktoré okrem mnohých iných vecí spája aj železnica.
Viac informácií nájdete TU!
Na obrázku môže byť ‎mapa a ‎text, v ktorom sa píše „‎AKO SA K NÁM DOSTANETE NASKENUJTE SI TRASU κ NĂM smer Horná Tižina smer Sípková Minimodel Europa GPS súradnice 49,277543°N 19,044535°E potraviny COOP Jednota TERCHOVÁ- PANSKÁ LÚKA Sportovy areál FESTA CLUB Pezión reštaurácia Goral Kaviareń pod rozhl'adšou potraviny LIDL Maruna Terchová ויושין Turistické centrum Kosto f Cyrila Metoda smer Zázrivá Žilina Pezión reštaurácia Zbojnik Obecny úrad TERCHOVÁ Reštaurácia Haluškáreń Socha smer Vrátna Jánošika‎“‎‎
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Žilina

ZANECHAŤ ODPOVEĎ