RUŽOMBEROK: V meste sa množia prípady nočných bitiek

0
200
V meste Ružomberok sa množia prípady nočných bitiek.

Pre množiace sa nočné bitky na ružomberských diskotékach a v uliciach budú policajti robiť v centre mesta intenzívnejšie kontroly. Po stretnutí vedenia mesta Ružomberok so zástupcami mestskej a štátnej polície to potvrdil hovorca primátora Vladimír Miškovčík.

„V uplynulom období sa najmä v centre mesta množia prípady nočných bitiek na diskotékach, ktoré mnohokrát pokračujú aj v uliciach mesta. Počnúc dnešným dňom sa preto v súčinnosti Mestskej polície Ružomberok a Policajného zboru zvýšia preventívne kontroly v centre, a to najmä v nočných hodinách,“ priblížil Miškovčík.

Mestská polícia na pracovnom stretnutí informovala, že za uplynulých 17 dní skontrolovala vstup do pešej zóny viac ako 400 vozidlám. V priemere je to 23 áut denne. „Pešia zóna ma slúžiť najmä chodcom a cyklistom, preto budú kontroly naďalej pokračovať s cieľom znížiť tieto alarmujúce čísla,“ povedal Miškovčík.

Primátor mesta Ľubomír Kubáň uviedol, že prácu mestskej polície napriek tomu, že je rozmanitá a potrebná, niekedy nie je dostatočne vidieť. „Chceme lepšiemu obrazu o práci polície pomôcť, budeme preto pravidelne uverejňovať informácie o činnosti mestských policajtov,“ povedal po stretnutí Kubáň.

-BA- zdroj: TASr, foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ