LIPTOV: Policajti úspešne zadržali podozrivého z trestnej činnosti

0
282
Policajti z Liptovského Mikuláša úspešne zadržali podozrivého z trestnej činnosti.

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši dôslednou operatívno-pátracou činnosťou odhalili a zadržali podozrivého z trestnej činnosti.

Vyšetrovateľ obvinil 34-ročného Romana z Liptovského Mikuláša z trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom krádeže v dvoch skutkoch, z toho v jednom prípade aj v súbehu s trestným činom marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Obvinený muž sa mal v priebehu mesiaca september tohto roka v Liptovskom Mikuláši vlámať do bytového a rodinného domu. Z ich priestorov mal odcudziť rôzne šperky a finančnú hotovosť, čím vznikla predbežná škoda vo výške 7.170,- €. Počas vyšetrovania boli zaistené niektoré odcudzené veci, ktoré budú po vykonaní potrebných úkonov vrátené oprávnenej osobe.

V septembri tohto roka mal obvinený muž viesť osobné motorové vozidlo napriek tomu, že má právoplatným rozhodnutím súdu uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidla.
Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
-BA- zdroj a foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ