MARTIN: Zmena cestovného poriadku už od pondelka!

0
299
Zmena cestovného poriadku v meste Martin od pondelka 3.10.2022.

Na základe obdržaných podnetov od cestujúcich sa mesto Martin rozhodlo pristúpiť k úprave cestovného poriadku s platnosťou od pondelka 3.10.2022. Dôvodom úpravy je snaha vyhovieť požiadavkám širokej verejnosti prepravujúcej sa mestskou hromadnou dopravou.

Hlavnou zmenou budú, predĺžené vybrané spoje liniek 23 a 25 počas pracovných dní. To znamená, že cestujúci sa dostanú uvedenými spojmi do Martina priamo a bez nutnosti prestupovať.

V súvislosti so zmenou cestovných poriadkov bude vo Vrútkach ul.na K. Kalocsaya pridaná nová zastávka slúžiaca výhradne pre výstup (viď mapa). Zastávka bude v prevádzke od soboty 1.10.2022.

Pôvodná zastávka Vrútky žel. stanica ostáva aj naďalej v platnosti, no od uvedeného dátumu bude určená len pre nástup. Tento krok nám pomôže zredukovať počet čakajúcich autobusov na zastávke Vrútky žel. stanica.

Za účelom zapracovať podnety od cestujúcich do cestovného poriadku dochádza k menším úpravám aj na linkách 4, 10, 11, 30, 32, 41 a 42, a teda mesto žiada cestujúcich, aby si skontrolovali časy odchodov liniek zo zastávok, ktoré bežne využívajú.
Opis fotky nie je k dispozícii.
-BA- zdroj a foto: FB Martin – oficiálna stránka mesta

ZANECHAŤ ODPOVEĎ