ŽILINA: Páchateľ pred policajnou hliadkou skočil do rieky Váh

0
262
Páchateľ pred policajnou hliadkou skočil do rieky Váh.
Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – okolie v súčinnosti so žilinskými kriminalistami krátko po krádeži zadržali podozrivého 33 ročného muža zo Žiliny.

Podozrivý muž mal vo štvrtok (11. augusta) v čase okolo 18.30 hodine pred obchodným domom v Bytči odcudziť riadne uzamknutý elektrobicykel a odísť na neznáme miesto. Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – okolie v ten istý deň, na základe operatívnych informácií, v katastrálnom území obce Horný Hričov (okres Žilina) zastavovala podozrivého muža jazdiaceho na elektrobicykli. Muž na výzvu policajnej hliadky na zastavenie nereagoval a začal pred policajnou hliadkou unikať. Následne elektrobicykel odhodil a skočil do rieky Váh. Člen policajnej hliadky skočil za mužom do rieky a na protiľahlom brehu podozrivého muža zadržal. K zraneniu osôb nedošlo.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bytči obvinil 33 ročného Tomáša zo Žiliny z trestného činu krádeže, skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby.

Krádežou vznikla majiteľke škoda vo výške 1.600,- €.

Počas vyšetrovania bol odcudzený elektrobicykel zaistený a po vykonaní potrebných úkonov vrátený oprávnenej osobe.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
-BA- zdroj a foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ