ŽILINA: Zadržaný muž v tričku a spodnej bielizni ničil vchodové dvere

0
374
Zadržaný muž v tričku a spodnej bielizni ničil vchodové dvere.

V sobotu 23. júla nad ránom na ulici Piešťanská v žilinskej mestskej časti Vlčince poškodil neznámy páchateľ sklenené výplne na piatich vchodových dverách do bytového domu.

Na miesto bola následne privolaná mestská aj štátna polícia. „Hliadka Mestskej polície Žilina, ktorá sa v čase o 03:50 hod. nachádzala na ul. Matice slovenskej, začula rinčanie skla. Následne na ul. Piešťanská zadržala 45-ročného muža v tričku a spodnej bielizni, ktorý kameňom rozbil sklenené výplne piatich vchodových dverí,“ uvádza vo svojom stanovisku mestská polícia s tým, že vec bola odovzdaná hliadke Policajného zboru.

„Uvedeným konaním vznikla škoda v doposiaľ presne nezistenej výške, ktorá bude vyčíslená počas vyšetrovania. V súvislosti s touto udalosťou bola zadržaná jedna osoba a začaté trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci,“ vysvetľuje Radko Moravčík, hovorca žilinskej polície.

Polícia na prípade intenzívne pracuje a aktuálne vykonávajú všetky potrebné procesné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku, ktorých súčasťou bude aj znalecké dokazovanie.

-BA- zdroj a foto: ŽilinaK

ZANECHAŤ ODPOVEĎ