ŽILINA: Lukáš Latinák to roztočí v stredu večer v bábkovom divadle

0
316

Lukáš Latinák – Tatranský poetický biftek

V stredu 15. 6.2022 o 19.00 hod. pokračuje úspešné turné Lukáša Latináka, predstavenie sa uskutoční v Bábkovom divadle Žilina na Kuzmányho 106/6 v Žiline.

Vstupenky si zakúpite TU.

Sólo pre jedného herca a viacerých slovenských básnikov

Lukáš Latinák Vás vážne i humorne prevedie svojimi skúsenosťami s povinným čítaním, rozprávkami i slovenskou poéziou s praktickými ukážkami. Večer ktorý vás povznesie, poučí i pobaví a pri ktorom sa určite nudiť nebudete. Nádych osobitej atmosféry tohto večera podčiarkne hudobný hosť, aby ste ľahšie vkĺzli do obrazov majstrov pera.
Také naše slovenské, trochu také latinákovské, a aj také čo vás vráti do školských lavíc…Tatranský poetický biftek!

„Nikoho nenútim – lebo to nebude klasické divadlo, ale skôr stretnutie výnimočnej skupiny divákov, mňa a niečoho čo nás prevyšuje…“ vyjadril sa Lukáš Latinák

Upravené pre žiakov všetkých vekových kategórií vhodný ako výchovný prvok, veľmi obľúbená alternatíva výchovných koncertov.

Lukáš Latinák je slovenský herec a glosátor. Bol členom hereckého súboru divadla Astorka Korzo ´90, hosťuje v Slovenskom národnom divadle, natočil niekoľko filmov a stvárnil množstvo seriálových postáv. Okrem toho sa venuje vlastnému projektu, pásmam poetických večerov, ktoré by rád pretavil aj do dopoludňajších školských vystúpení. Stali sa totiž jeho srdcovou záležitosťou.

-BA-

 

 

 

ZANECHAŤ ODPOVEĎ