LIPTOV: Polícia upozorňuje na obmedzenie v doprave na ceste II/584

0
351
Polícia upozorňuje na obmedzenie v doprave na ceste II/584.

Polícia upozorňuje širokú verejnosť na obmedzenie v doprave v súvislosti s rekonštrukciou mosta na ceste II/584 v Liptovskej Ondrašovej (mestská časť Liptovského Mikuláša), kde došlo k zmene organizácie dopravy.

Obchádzkové trasy sú vyznačené dočasným dopravným značením.

V záujme zabezpečenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, polícia žiada vodičov motorových vozidiel o dôsledné rešpektovanie dočasného dopravného značenia a využívanie vyznačených obchádzkových trás, ktoré sú nasledovné pre obyvateľov obcí Bobrovec, Trstené, Jalovec, Pavlova Ves, Bobrovček, Lipt. Beharovce, Lipt. Trnovec, Beňušovce, Lipt. Ondrašová, mesta Lipt. Mikuláš a autobusovej dopravy je vjazd do Lipt. Mikuláša vedený cez Lipt. Ondrašovú – ulice Ondrašovskú, Pongrácovskú a Hroboňa.

Opačným smerom z Lipt. Mikuláša je potrebné využiť obchádzku cez Mútnik, Trstené a Bobrovec po cestách III. triedy.

Vjazd dopravy mimo vyššie uvedených obcí je zakázaný obojsmerne.

Nákladná doprava je z obchádzkových trás úplne vylúčená. Nákladné vozidlá sa do mesta Lipt. Mikuláš dostanú cez Bešeňovú a ďalej buď po ceste I/18 alebo po diaľnici. Výnimku má zásobovanie a dopravná obsluha dotknutých obcí a záchranné zložky.

Zároveň polícia vyzýva návštevníkov turistických lokalít v okolí Liptovskej Mary, vrátene aquaparku Tatralandia, aby prednostne využívali obchádzkovú trasu vedúcu cez obec Bešeňová.

Chodci a cyklisti môžu využívať Pongrácovskú a Tatranskú ulicu.

Polícia dohliada na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a v prípade potreby a záujme bezpečnosti môže pristúpiť aj k zmene organizácie dopravy v dotknutom úseku, o ktorej bude verejnosť včas informovaná.
-BA- zdroj a foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ