LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ: Mesto rozbehlo jarné práce

0
345
Mesto Liptovský Mikuláš rozbehlo jarné práce.

Na Chalupkovej ulici dokončilo mesto Liptovský Mikuláš desať parkovacích miest zo zatrávňovacích panelov a dve nové kontajnerové stojiská. Aj na Jefremovskej pribúda desiatka nových miest na parkovanie. Tento týždeň položí mesto podkladné vrstvy, parkové obrubníky a dlažby. Obyvatelia Lounskej sa tiež môžu tešiť na nové miesta pre svoje autá a vznikne aj veľké kontajnerové stojisko, kde sa sústredia kontajnery z lokality.

V Ploštíne na Tretinách mesto upravilo protipovodňový kanál, aby pri jarných záplavách nestekala voda z polí do dvorov. Odstránili sa naplaveniny a zarastajúca tráva, odstránila sa porušená dlažba a spevnil sa podmytý breh zo strany od rodinných domov, pretože podmývalo ploty.

Mesto ďalej rozširuje Vrbický cintorín, upravuje tam terén a buduje dva chodníky, aby sa otvoril priestor na pochovávanie vo východnej časti areálu.

Na Námestí osloboditeľov vás mesto zbavilo negustiózneho pohľadu na ošarpanú plagátovaciu plochu – valec pracovníci očistili a namaľovali. V Stošiciach aktuálne plánujú doplniť na ihrisko hracie prvky, v lete potešia detské oči.

Všetky tieto práce pre vás robia chlapi z Verejnoprospešných služieb mesta Liptovský Mikuláš.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Liptovský Mikuláš

ZANECHAŤ ODPOVEĎ