RUŽOMBEROK: Rekonštrukcia vozovky na Klačne je v plnom prúde

0
365
Rekonštrukcia vozovky na Klačne v Ružomberku je v plnom prúde.

Mesto Ružomberok informuje na svojej sociálnej sieti, že tieto dni obyvatelia zažívajú pre plánovanú rekonštrukciu frekventovanej vozovky nepríjemnosti. Ibaže bez obmedzení by to nešlo spraviť, preto mesto prosí všetkých o trpezlivosť. Na oplátku sa postará o to, aby prebehlo všetko bez prieťahov a v čo najkratšom možnom čase.

„Včera sme sa stretli so zhotoviteľom, ktorý nás informoval, že zajtra budú na vozovke prebiehať čistiace a búracie práce okolo uličných vpustí, poklopov, kanálov a obrubníkov. Pokiaľ sa všetko stihne, tak vo štvrtok sa začína asfaltovať – čo je už dobré“, informuje mesto.

„Asfaltovanie by malo trvať nasledujúce dva-tri dni. Ak bude pekne, v pondelok bude nový asfalt položený po celej dĺžke a šírke diela. Následne sa budú realizovať zálievky. Zhotoviteľ opäť vyvesí do vchodov informáciu o obmedzenom parkovaní v časti, kde bude prebiehať asfaltovanie. Mesto prosí o to, aby si všetci tento oznam dobre prečítali a rešpektovali zákazy, ktoré z neho budú vyplývať. Každý problém bude spôsobovať zdržanie prác“, dodáva mesto.

Pri asfaltovaní to býva o čosi náročnejšie aj pre obyvateľov, pretože na rozdiel od frézovania, pri asfaltovaní sa na predmetnom úseku nedá parkovať, preto vodiči budú musieť svoje vozidlo odstaviť na iné miesto do doby, kým bude na novom asfalte v danom úseku parkovanie opäť dovolené.

Celé mesto je posiate výtlkmi, dierami a nerovnosťami. Teraz je čas, kedy sa tieto úseky riešia, preto majte strpenie, buďte ohľaduplní a rešpektujte zákazy, pretože len tak sa predíde zbytočnému predlžovaniu prác.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Ružomberok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ