ŽILINSKÝ KRAJ: Úspešné 1. policajné majstrovstvá v skialpe vyhrali policajti zo Žiliny a Martina

0
618
Úspešné 1. policajné majstrovstvá v skialpe vyhrali policajti zo Žiliny a Martina.

V utorok 15. marca sa odohrali prvé Majstrovstvá MV SR a PZ na skialpových lyžiach – vertikál v Žiarskej doline v západných Tatrách. Naša únia UNITOP SR ich zorganizovala v spolupráci so Športovým centrom polície, Odborom výcviku prezídia policajného zboru a Pohotovostným policajným útvarom Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline.

Účastníkmi pretekov boli policajti, policajtky a zamestnanci Ministerstva vnútra SR, ktorí súťažili v troch kategóriách: muži do 40 rokov, muži nad 40 rokov a ženy. Súťažilo sa na trati s celkovou dĺžkou 6,44 km a s prevýšením 721 m.n.m.

Víťazom v ženskej kategórii sa stala npor. Oľga Maťková z OR PZ v Martine s časom 1:07:20,2. V celkovom poradí obsadila ženská víťazka 11. miesto.

V kategórii mužov do 40 rokov zvíťazil pprap. Ondrej Gallo z KR PZ v Žiline. V celkovom poradí obsadil 4. miesto s časom 1:04:01,2.

Prvá trojica najlepších súťažila v kategórii mužov nad 40 rokov. Celkovým víťazom a teda aj víťazom tejto kategórie sa stal npor. Ján Holiga z OR PZ v Martine s časom 0:54:49,7. Strieborný bol v celkovom poradí npor. Rastislav Vrždiak z OR PZ Poprad, ktorý mal ako jediný spolu s víťazom čas po jednu hodinu. Tretie miesto obsadil pplk. Marián Pecko z NAKA.

-BA- zdroj a foto: www.unitopsr.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ