RUŽOMBEROK: Skupina osôb sa domáhala vstupu do obytného domu, v ktorom býva poslanec

0
638
Skupina osôb sa domáhala vstupu do obytného domu, v ktorom býva poslanec Národnej rady Slovenskej republiky so svojou rodinou.

Polícia v súvislosti s vyhrážkami poslancom Národnej rady Slovenskej republiky, ktorí hlasovali za obrannú dohodu s USA prijala adekvátne bezpečnostné opatrenia.

V piatok 18. februára v poobedňajších hodinách prijala polícia na číslo 158 oznámenie, že pred jedným z obytných domov v Ružomberku sa pohybuje hlučná skupina osôb.

Táto skupina sa domáhala vstupu do obytného domu, v ktorom býva poslanec Národnej rady Slovenskej republiky so svojou rodinou. Polícia po príchode na miesto vyzvala z dôvodu podozrenia páchania protiprávneho konania tieto osoby k predloženiu dokladov totožnosti. Zároveň hliadka Policajného zboru vykonala všetky potrebné úkony s cieľom zdokumentovania skutku a určenia jeho právnej kvalifikácie.

Príslušné zložky Policajného zboru naďalej realizujú v tejto súvislosti bezpečnostné opatrenia, ktoré však z taktických dôvodov nie je možné konkretizovať.
-BA- zdroj a foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ