LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ: Do Jasnej vás dopravia bezplatné skibusy

0
387
Do Jasnej vás dopravia bezplatné skibusy.

Pravú zimnú atmosféru si do Jasnej chodia užívať nielen turisti z celého Slovenska, ale aj domáci Mikulášania. Až do 13. marca môžete využiť bezplatnú prepravu skibusmi, navyše túto zimu výrazne posilnenú. Cez mobilnú aplikáciu si môžete overiť, či už nie je skibus plný, prípadne, či nemá meškanie.

„Dlhodobo sa snažíme znížiť záťaž na životné prostredie a motivovať ľudí, aby častejšie využívali hromadnú dopravu či zdieľali svoje autá. V tejto sezóne sme preto o tretinu posilnili prevádzku skibusov smerujúcich do Jasnej, čo lyžiari pocítia najmä v najvyťaženejších ranných časoch, kedy sa otvára stredisko. Je dôležité myslieť aj na to, aby sa prírodné bohatstvo Demänovskej doliny zachovalo pre ďalšie generácie,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Region Liptov Ján Blcháč.

Skibusy prevádzkuje oblastná organizácia už desať rokov, túto sezónu je to dokopy päť liniek. Do Jasnej sa dostanete z Liptovského Mikuláša, Liptovského Jána, z Liptovského Trnovca aj z obce Lúčky cez Bešeňovú. Okrem toho premáva linka z Ružomberka na Malinô Brdo. Priestory skibusov sú pravidelne vetrané a dezinfikované, takže preprava v nich je bezpečná. Grafikon je dostupný na nasledujúcom odkaze: https://www.visitliptov.sk/…/2021/12/skibus_2021-22_A4.pdf
-BA- zdroj: FB Mesto Liptovský Mikuláš, foto: OOCR Region Liptov

ZANECHAŤ ODPOVEĎ