ŽILINA: Pozor na výluku trolejbusovej dopravy počas tohto víkendu

0
738
Oprava vozovky bude pokračovať aj tento víkend. Pozor na trolejbusovú výluku!
Mesto Žilina upozorňuje na výluku trolejbusovej dopravy počas tohto víkendu (28. – 29. august) z dôvodu asfaltovania vozovky na uliciach Komenského a R. Zaymusa. Zmeny sa týkajú liniek číslo 4, 5, 7, 14 a okrajovo sa dotknú aj liniek číslo 3 a 67.
Ostatné linky MHD Žilina budú bez zmien.
LINKA 3 – v úseku „Polícia“ – „Veľká okružná, AUPARK“ zastaví v dočasnej zastávke „Polícia“ na Kuzmányho ulici, odkiaľ bude pokračovať odklonom cez ulice Hálkova a Veľká okružná ku Auparku a ďalej po svojej pravidelnej trase.
LINKA 4 – v úseku „Polícia“ – „Mostná“ zastaví v dočasnej zastávke „Polícia“ v Kuzmányho ulici odkiaľ bude: V sobotu medzi 6.00 až 11.00 hod. pokračovať odklonom cez ulice Hálkova, Veľká okružná a Daxnerova do zastávky „Mostná“ a ďalej po svojej pravidelnej trase. V tomto čase vynechá zastávku „Komenského“. V sobotu od 11.00 hod. do ukončenia prác na ceste bude pokračovať odklonom cez ulice Hálkova a Veľká okružná do zastávky „Komenského“ a ďalej po svojej pravidelnej trase.
LINKA 5 – v úseku „Veľká okružná, AUPARK“ – „Mostná“ zastaví v zastávke „Veľká okružná – AUPARK“ odkiaľ bude v sobotu medzi 6.00 až 11.00 hod. pokračovať odklonom cez ulice Veľká okružná a Daxnerova do zastávky „Mostná“ a ďalej po svojej pravidelnej trase. V tomto čase vynechá zastávku „Komenského“. V sobotu od 11.00 hod. do ukončenia prác na ceste bude vedená po svojej pravidelnej trase.
LINKA 7 – v úseku „Hálkova“ – „Mostná“ prejde ulicou Veľká okružná a okolo Novej synagógy, následne zastaví v dočasnej zastávke „Polícia“ v Kuzmányho ulici odkiaľ bude v sobotu medzi 6.00 až 11.00 hod. pokračovať odklonom cez ulice Hálkova, Veľká okružná a Daxnerova do zastávky „Mostná“ a ďalej po svojej pravidelnej trase. V tomto čase vynechá zastávku „Komenského“. V sobotu od 11.00 hod. do ukončenia prác na ceste bude pokračovať odklonom cez ulice Hálkova a Veľká okružná do zastávky „Komenského“ a ďalej po svojej pravidelnej trase.
LINKA 14 – v úseku „Mostná“ – „Polícia“ bude v sobotu medzi 6.00 až 11.00 hod. pokračovať odklonom cez ulice Suvorovova, Daxnerova a Veľká okružná do zastávky „Polícia“ a ďalej po svojej pravidelnej trase. V sobotu od 11.00 hod. do ukončenia prác na ceste bude pokračovať odklonom cez ulice Veľká okružná a Hálkova do zastávky „Polícia“ a ďalej po svojej pravidelnej trase.
LINKA 67 – v úseku „Hálkova“ – „Mostná“ bude v sobotu medzi 6.00 až 11.00 hod. vedená odklonom cez ulice Daxnerova a Suvorovova a ďalej po svojej pravidelnej trase. V sobotu od 11.00 hod. do ukončenia prác na ceste bude vedená po svojej pravidelnej trase. Zastávka „Komenského“ bude v sobotu od 6.00 do 11.00 hod. dočasne zrušená bez náhrady.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Žilina

ZANECHAŤ ODPOVEĎ