RUŽOMBEROK: Mesto ocenilo najlepších športovcov za rok 2020

0
875
Mesto Ružomberok ocenilo najlepších športovcov za rok 2020.

Mesto Ružomberok v stredu 14. júla ocenilo najlepších športovcov za rok 2020. V spoločnej kategórii muži a ženy získali túto cenu futbalisti Ivan Krajčírik a Martin Regáli, basketbalistka Miroslava Praženicová a stolnotenista Andrej Kaššay. Oceňovanie športovcov sa už druhýkrát konalo na mestskej radnici, informoval o tom hovorca mesta Viktor Mydlo.

Najlepšími spomedzi mládežníkov boli futbalisti Tomáš Kubík a Tamara Jedináková, stolnotenistka Natália Divinská, basketbalistka Nina Oravcová, šachistka Simona Koreňová a vzpierač Šimon Strapec. „Ocenenie putovalo aj kolektívom dospelých športovcov. Titul si v roku 2020 rozdelili basketbalistky – ženy z MBK Ružomberok a stolnotenistky – ženy zo ŠKST Ružomberok, dorastenky ŠKST Ružomberok, basketbalistky U14 a U12 MBK Ružomberok,“ dodal Mydlo.

Najlepších športovcov za rok 2020 vyberala komisia pre školstvo, šport a voľnočasové aktivity. Hodnotení boli nielen profesionáli, dospelí, ale aj dorastenci, mládežníci a celé družstvá. Ako vysvetlil hovorca mesta, titulu sa tento rok tešilo menej športovcov, než tomu bolo počas minulých ročníkov. Môže za to zastavenie a obmedzenie niektorých športových súťaží, pri ktorých by sa najlepšie výsledky dali zhodnotiť.

-BA- zdroj: TASR, foto: FB Mesto Ružomberok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ