ŽILINA: Novým primátorom by sa stal Groma, dominuje prieskumu na portáli Žilinak

0
2292
Patrik Groma by vo voľbách v Žiline porazil súčasného primátora.

Ak by sa primátorské voľby v Žiline konali dnes 6. 6. 2021, zvíťazil by v nich známy komunálny politik Patrik Groma, ktorý by s jasnou prevahou porazil súčasného primátora Petra Fiabáne. Rozhodli o tom hlasujúci na portáli zilinak.sk.

Novým žilinským primátorom by sa stal Patrik Groma, ktorý v minulosti pôsobil ako prednosta v Liptovskom Mikuláši a aj viceprimátor v Žiline. V súčasnosti pôsobí v diplomatických kruhoch. (foto: www.zilinak.sk)

V Žiline sme zaznamenali ďalšie dva prieskumy na primátorský post, jeden telefonický a druhý, ktorý uskutočňujú anketári v uliciach mesta. Výsledky však ešte nie sú známe.

„Spoločné voľby do štruktúr obcí a krajov sa uskutočnia na jeseň už budúci rok. V Žiline však netreba podceňovať žiadneho kandidáta. Ľudia vnímajú aj ďalšie mená, zo súčasného zastupiteľstva, sú to Martin Kapitulík, Jana Filipová, Igor Habánik, Peter Cibulka, Iveta Martinková a Ján Pažický, ktorí patria medzi veľmi aktívnych poslancov.

V prieskumoch sa objavili aj veľmi zvučné mená – Milan Dubec a Jozef Antošík, obaja majú v prípade svojej kandidatúry enormnú šancu na úspech,“ vyjadril sa politológ Stanislav Lietavský.

Peter Mikloš, zdroj a foto: FB Paťo Groma, www.zilinak.sk

 

ZANECHAŤ ODPOVEĎ