RUŽOMBEROK: Policajti majú za sebou úspešnú protidrogovú akciu, obvinili 31-ročného Michala

0
619
Policajti majú za sebou úspešnú protidrogovú akciu v Ružomberku, obvinili 31-ročného Michala.
Policajti z odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku v spolupráci s pohotovostným policajným útvarom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v sobotu (29.05.) policajnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.
Počas akcie policajti vykonali v okrese Ružomberok viaceré prehliadky iných priestorov, domovú prehliadku, osobnú prehliadku a pri ich výkone zaistili plastové vrecko s obsahom neznámej sušenej rastliny, dve vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky, 4 ks toboliek s obsahom neznámej látky a 4 ks tabletiek s obsahom neznámej látky.
Zaistené látky boli zaslané na kriminalistickú expertízu, pričom predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 3 bežným jednotlivým dávkam drogy a pervitín v množstve, ktoré zodpovedná minimálne 918 bežným jednotlivým dávkam drogy.
Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku obvinil 31 ročného Michala z Ružomberka zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi.
Zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
-BA- zdroj a foto: FB Polícia SR – Žilinský kraj

ZANECHAŤ ODPOVEĎ