RUŽOMBEROK: Výstavba pri papierňach obmedzí premávku

0
621
Výstavba pri papierňach obmedzí premávku.

Výstavba nového parkoviska a križovatky pri ružomberskom papierensko-celulózovom podniku obmedzí v najbližších týždňoch premávku na ceste I/18, informovala komunikačná manažérka Mondi SCP Martina Piláriková.

Ako dodala, parkovisko s kapacitou približne 90 miest má zlepšiť logistiku pri vstupe do závodu, ktorá súvisí aj s novým papierenským strojom. Zabezpečiť má tiež bezproblémový chod na cestách v okolí závodu.

„V tejto súvislosti dôjde v najbližších týždňoch k čiastočnému obmedzeniu dopravy na ceste 1/18. Od 6. apríla do 28. mája bude premávka obmedzená v podobe zúžených jazdných pruhov s obmedzením rýchlosti. Počas dvoch májových víkendov, a to 8. až 9. mája a 15. až 16. mája, z dôvodu frézovania a asfaltovania cesty bude uzavretý jeden jazdný pruh, v smere z Liptovského Mikuláša do Ružomberka,
“ konkretizovala Piláriková.

Cestná premávka bude v čase uzávery jedného jazdného pruhu vedená v ostávajúcej časti vozovky striedavo obojsmerne. Regulovať ju budú poučení pracovníci. „Ďakujeme vodičom za trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti súvisiace s obmedzením premávky,“ dodala komunikačná manažérka spoločnosti.

-BA- zdroj: TASR, foto: www.rkhlas.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ