ŽILINA: Nové trvalé odberné miesto na antigénové testovanie otvoria na Hollého ulici

0
2110
V Žiline bude od 10. apríla k dispozícii 11 odberných miest.
Mesto v spolupráci s Červeným krížom od soboty 10. apríla otvára nové trvalé odberné miesto na antigénové testovanie na Hollého ulici 66 (budova bývalej ZŠ). Bude fungovať bez objednávania. Dobrá dostupnosť autom, vhodné aj pre imobilných.

Prevádzkový čas: od pondelka do soboty, od 9.00 do 13.00 hod. a od 13.30 do 17.30 hod.
V Žiline je 11 stálych odberných miest na antigénové testovanie, ktoré fungujú počas celého týždňa – prevádzkový čas nájdete v grafike.
Na väčšinu z nich je potrebná elektronická registrácia vopred, avšak priebežne vedia vybaviť aj neobjednaných. Na všetky miesta sa môžete objednať tu: www.health.gov.sk/?ag-mom
Odberné miesta Horný Val 24, Hollého ulica 66, 1 tím vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline a odberné miesto na Vajanského ulici 24 (Menamel) testujú bez objednávania.

Rozšírením kapacít trvalých mobilných odberných miest sa vytvorili dostatočné možnosti na priebežné testovanie na ochorenie COVID-19.

Mesto upozorňuje občanov, že víkendové testovanie ďalej NEPLÁNUJE. Posledné víkendové testovanie organizuje na 9. – 11. apríla. V prípade zhoršenia epidemickej situácie, bude občanov o zmenách informovať.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Žilina

ZANECHAŤ ODPOVEĎ