RUŽOMBEROK: Mesto zabezpečilo 1200 kusov FFP2 respirátorov do vozidiel mestskej autobusovej dopravy

0
582
Mesto Ružomberok zabezpečilo 1200 kusov FFP2 respirátorov do vozidiel mestskej autobusovej dopravy.
Primátor mesta a viceprimátori spolu s vedením spoločnosti Blaguss zabezpečili z vlastných prostriedkov 1200 kusov FFP2 respirátorov do vozidiel mestskej autobusovej dopravy.
Od dnešného dňa 08.03.2021 budú respirátor k dispozícii v autobusoch MAD. Záleží nám na tom, aby ste aj v tomto období využívali verejnú dopravu, preto bude v každom autobuse možné zobrať si potrebný respirátor.
Respirátory budú umiestnené na sedačkách za vodičom autobusu. Pásky, ktoré doteraz vymedzovali priestor vodiča budú odstránené. Na sedadlách kde budú respirátory platí zákaz sedenia.

Každý si môže zobrať jeden kus pre osobnú potrebu. Prosím dodržujte toto opatrenie, myslíte tým aj na ostatných cestujúcich.
Stále platí, že MAD premáva v prázdninovom režime, myslite na to hlavne pri hľadaní spojov na príslušnej zastávke kde je vývesný cestovný poriadok.
Od pondelka 08.03.2021 sa začína s distribúciou dopravných kariet, ktoré sa doručujú na adresu cestujúceho. Predpokladáme od štvrtka začne naplno fungovať aj dopravná kancelária. K dopravnej kancelárii budú zverejnené samostatné pokyny. Na vybavenie kartičiek a cestovného bude dostatok času, nemusíte mať obavy.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Ružomberok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ