ŽILINA: Jarný zber objemných komunálnych odpadov bude prebiehať od 8. marca do 23. apríla 2021

0
1610
Jesenný zber objemného odpadu v Žiline.

Mestský úrad v Žiline (odbor správy verejného priestoru a životného prostredia) oznamuje, že od 8. 3. do 23. 4. 2021 je na území mesta Žilina vykonávaný jarný zber objemných komunálnych odpadov.

Do veľkokapacitných kontajnerov patria: napr. koberce, podlahoviny, nábytok, šatstvo, bytové jadrá, matrace, detské kočíky a pod.

Do veľkokapacitných kontajnerov nepatria: chladničky, televízory, akumulátory, elektronika, pneumatiky, farby, riedidlá, obaly z nebezpečných látok, drobný stavebný odpad, tráva, lístie, konáre a pod.

Komodity, ktoré nepatria do veľkokapacitných kontajnerov môžu občania bezplatne odovzdať do zberného dvora na Jánošíkovej ulici a do zberného dvora v Považskom Chlmci (v pracovné dni od 10.00 do 18.00 hod., v sobotu od 8.00 do 12.00 hod.).

Výnimkou je zelený odpad, ktorý je možné odovzdať iba do zberného dvora v Považskom Chlmci a pneumatiky, ktoré sa odovzdávajú iba do pneuservisov alebo distribútorom pneumatík.

Celý harmonogram si môžete pozrieť tu: VKK-Jar-2021, alebo na internetovej stránke mesta: http://www.zilina.sk/triedime-odpad/.

-BA- zdroj: www.zilina.sk, foto: www.zilina.dnes24.sk 

ZANECHAŤ ODPOVEĎ