RUŽOMBEROK: Mestská doprava aj tento týždeň premáva v prázdninovom režime

0
743
Mestská doprava v Ružomberku aj tento týždeň premáva v prázdninovom režime.
Mestská autobusová doprava premáva aj naďalej v prázdninovom režime, zaradené školské spoje na linke č. 3 červená a linke č. 6 zelená nebudú cez tento týždeň jarných prázdnin premávať.
Teda spoje na linke č. 3 červená nebude premávať zo zastávky ŽST Hrboltová o 7:04 a poobede naspäť zo škôl s príchodom na ŽST Hrboltová o 13:56, pôjdu štandardne len po zastávku Černová.
Taktiež spoje na linke č. 6 zelená zo zastávky Hrboltová o 7:06, ktorý od zastávky Námestie A. Hlinku pokračuje na ZŠ Zarevúca s príchodom o 7:29 a poobede zo zastávky ZŠ Zarevúca o 13:29 naspäť zo škôl o 13:33, nebude premávať po tejto školskej trase, ale pôjde len po zastávku Námestie A. Hlinku.
Ospravedlňujeme sa za meškanie so zriadením dopravnej kancelárie na železničnej stanici, ktorá pôvodne mala byť otvorená od pondelka 08.02.2021. Kvôli sprísneným opatreniam súvisiacich s pandémiou COVID, sa dostali do omeškania dodávky technologickej výbavy pre dopravnú kanceláriu. Tieto komplikácie by mali byť odstránené do pondelka 22.02.2021 a následne bude dopravná kancelária otvorená.
Dobrá správa, ďalšie nízkopodlažné autobusy sú na ceste ku nám, aby sme mali verejnú dopravu čo najkomfortnejšiu.
Používajme vo verejnej doprave na prekrytie dýchacích ciest rúško FFP2.
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Ružomberok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ