Uznávaný lekár zomrel po očkovaní, známa celebrita sa kvôli nemu utápa v žiali

0
5925
Dr. Gregory Michael pravdepodobne zomrel po podaní vakcíny proti COVID-19.

Čitateľský tip

Žilinčanka Zuzana Belohorcová smúti. Lekár, ktorý priviedol na svet jej syna, zomrel po očkovaní proti COVID-19.

Moderátorka Zunana Belohorcová sa so svojou rodinou presťahovala z luxusného domu v Miami. Zlá situácia s vlnou protestov a šíriacou sa pandémiou koronavírusu ich prinútila prehodnotiť plány a vrátiť sa späť do Európy, po 12 rokoch našli svoj nový domov španielskom letovisku Marbella.

Práve tu ju zastihla smutná správa, jej pôrodník Dr. Gregory Michael zomrel po podaní očkovania. Zuzana na sociálnej sieti s veľkým žiaľom píše:

„So smútkom v srdi sa mi píšu ťažko tieto riadky a dlho som zvažovala, či sa podeliť s touto smutnou informáciou aj s Vami… i keď je pre Vás informácia o úmrtí tohto úžasného človeka a neskutočného odborníka vo svojom obore (bohužial, pre Vás mnohých neznámeho) nie je možno tak podstatná, ale pre nás to bol dôležity človek v našom živote, ktory pred 7 rokmi pomohol na svet v miestnej renomovanej Miamskej nemocnici Mount Sinai nášmu synovi Neviovi.

Pred rokom, kedy sme sa s Dr.Gregory Michaelom videli naposledy na školskom Halloweene v South Pointe Elementary school s úsmevom na tvári sme si zaspomínali na chvíle po mojom tažkom pôrode a tešili sa zo zdravia našich detí a našich rodín… bohužiaľ, prišla pandemia, covid a všetko je úplne inak… a prečo to všetko vlastne píšem?

Pretože to bol zdravý muž, ktorý chcel vykonávať svoje povolanie a pomáhať i napriek pandémii budúcim mamičkám a podobne, ako mnohí iní lekári a sestričky z prvej línie, i on podstúpil očkovanie vakcínou proti Covid 19 (na ktorú sa cely svet tak spolieha), ktorá sa mu pravdepodobne (ešte nie je s istotou potvrdené) stala osudnou. Ďakujeme za všetko Dr. Gregory Michael MD… Odpočívajte v pokoji, RIP.

Originál príspevku je dostupný TU.

Zuzana Belohorcová našla s rodinou svoj nový domov španielskom letovisku Marbella.

-AD-, foto: Insta Zuzana Belohorcová

ZANECHAŤ ODPOVEĎ