STARÁ BYSTRICA: Na budove polície vyvesili Lučanskému čiernu zástavu

0
1885
Na budove polície v Starej Bystrici vyvesili Lučanskému čiernu zástavu.

Čitateľský tip

Na budove Obvodného oddelenia policajného zboru v Starej Bystrici (okres Čadca) visí čierna zástava, informáciu nám do redakcie poslal obyvateľ obce s tým, že je to na počesť bývalého prezidenta Milana Lučanského.

O vyvesenie čiernej vlajky ako poctu nebohému policajnému prezidentovi Milanovi Lučanskému žiada aj jeho manželka. Minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) však hovorí nie, vraj neboli naplnené podmienky vyhlásenia štátneho smútku. Šéf rezortu vnútra sa však mýli.

Podľa Martiny Lučanskej, manželky exprezidentka Lučanského, by mala na budove ministerstva vnútra zaviať čierna zástava. Na sociálnej sieti napísala:

„Kým ja som mala za chrbtom Mikulcove komando pri posteli môjho muža, v nepriestreľných vestách a so samopalmi v ruke, pán minister vnútra R. Mikulec sa zabával na chate v Martine na Martinských holiach, kde je do dnešného dňa. A tak sa pýtam sama seba, to naozaj chcem tak veľa, aby niekto tak kompetentný, ako je minister vnútra R. Mikulec v demokratickej krajine, ktorý zabezpečuje bezpečnosť a poriadok v nej, mu bolo naozaj za ťažko vyvesiť čiernu vlajku nad budovou ministerstva vnútra a vzdať tak úctu na počesť jeho pamiatke???“

-AB-, zdroj: čitateľský tip, FB Martina Lučanská, TASR

ZANECHAŤ ODPOVEĎ