LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ: Mesto miesto ohňostroja pomôže zvieratkám v útulku

0
845
Mesto Liptovský Mikuláš miesto ohňostroja pomôže zvieratkám v útulku.
Predstavitelia mikulášskej radnice sa rozhodli pokračovať v silvestrovskej solidarite. Za peniaze, ktoré tento rok mali ísť na ohňostroj, nakúpili granule pre psy v útulku.
„Minulý rok sme sa vzdali ohňostroja na úkor pomoci rodinám z vybuchnutého bytového domu na Mukačevskej ulici v Prešove. Tento rok sme sa rozhodli pokračovať v tradícii pomoci druhým a za peniaze sme kúpili granule a konzervy pre takmer 60 štvornohých obyvateľov útulku Očami psa v Okoličnom,“ vysvetlil viceprimátor Ľuboš Trizna rozhodnutie vedenia mesta.
V útulku majú v súčasnosti pripravené zvieratká, ktoré si ľudia môžu ešte pred sviatkami vyzdvihnúť a adoptovať, aby im spestrili vianočné sviatky.
Z útulku tiež zaznela prosba, ktorú radi tlmočíme. Chceli by požiadať ľudí, aby zvieratkám pomohli tak, že prinesú staršie uteráky, deky, plachty, podložky, dezinfekciu pre mačky a psov, prípadne aj ďalšie granule – avšak nie tie najlacnejšie, lebo tie zvieratká zle znášajú. Kontakty na útulok nájdete na stránke ocamipsa.sk
-BA- zdroj a foto: FB Mesto Liptovský Mikuláš

ZANECHAŤ ODPOVEĎ