STRÁŇAVY: Nehoda opitej vodičky na Polome!

0
2204
Nehoda opitej vodičky na Polome.

V utorok 15. septembra predpoludním došlo nad obcou Stráňavy k dopravnej nehode, pri ktorej zišlo osobné auto z cesty a narazilo do stromu v strmom kopci v lese. Udalosť sa stala na miestnej účelovej komunikácii vedúcej k pamätníku na vrchu Polom. Na miesto bola vyslaná posádka hasičov a policajná hliadka.

Za volantom sedela v čase nehody 37-ročná žena, ktorá šoférovala pod vplyvom alkoholu. Príslušníci Policajného zboru vodičke na mieste obmedzili osobnú slobodu a zadržali jej vodičský preukaz.

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Žiline obvinil 37 ročnú Martinu (z okresu Žilina) z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinená sa po dopravnej nehode podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,73 mg/l (1,52 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ potvrdil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Podľa polície bolo na základe doteraz vykonaného vyšetrovania zistené, že obvinená žena na vozidle Mercedes-Benz zišla z cesty a narazila do stromu z doposiaľ presne nezistených príčin.

Žena si pri dopravnej nehode našťastie nespôsobila žiadne zranenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho policajného vyšetrovania.

-BA- zdroj: ŽilinaK, foto: DHZ Stráňavy

ZANECHAŤ ODPOVEĎ