LIPTOV: Cykloregión má nové logo. Páči sa vám?

0
886
Nové logo cykloregiónu na Liptove.

Región Liptov má nové cyklistické logo. Vzniklo s cieľom prezentovať 800 kilometrov značených cyklistických trás v regióne, informovala o tom Katarína Šarafínová z Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov.

„Spojili sme ozubené koliesko, známe z prehadzovačiek na bicykloch, so siluetou liptovskej prírody. Zachovali sme tiež pre Liptov typickú červeno–bielu farebnosť. Takto vzniklo nové cyklistické logo regiónu. Máme viac ako 800 kilometrov značených cyklistických trás a chceme našu širokú ponuku čo najlepšie prezentovať, aj preto vzniklo naše nové logo,“ ozrejmila riaditeľka OOCR Región Liptov Darina Bartková.

Cyklistické logo budú používať na novom cyklistickom mobiliári, ktorý vzišiel z architektonickej súťaže. „Bude na infotabuliach s mapami, na vstupných bránach či prístreškoch pre cyklistov a pri dodatkovom značení tematických cyklotrás,“ doplnil cyklo-koordinátor liptovskej OOCR Andrej Medla.

Podporu cyklistických projektov organizácia realizuje aj vďaka dotácii Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške viac ako 50.000 eur.

Peter Mikloš, zdroj: Cykloregión Liptov, TASR, Foto: FB Cykloregión Liptov

ZANECHAŤ ODPOVEĎ