Pátranie po dvoch malých súrodencoch

0
1021
Nezvestné deti, po ktorých pátra polícia.
Polícia prosí o pomoc aj verejnosť

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi z Bratislavy.

Chlapci boli podľa posledných informácií videní vo štvrtok 24. 10. 2019 okolo 16.30 hodiny v obchodnom centre na Einsteinovej ulici v Bratislave.

Nie je známe, kde by sa chlapci mohli nachádzať v súčasnosti.

„Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestných osôb, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne na facebookovej stránke,“ dopĺňa polícia.

Podľa našich informácií ide o synov moderátorky Very Wisterovej. Tá o nich bojovala na súde pred niekoľkými mesiacmi so svojim bývalým manželom, ktorý má izraelsko-americké občianstvo.

Popis chlapcov

Harlow Pax Hulsh: 142 cm vysoký, váha cca 30 kg, oči hnedej farby, vlasy hnedej farby cca 4 cm dlhé, rovné, po bokoch vyholená hlava

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby s dlhým rukávom s nápisom na hrudi „GAP“, zelené maskáčové tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku.

Popis nezvestného Theodore Steven Hulsh: 120 cm vysoký, váha cca 20 kg, oči modrej farby, vlasy svetlohnedej farby kučeravé

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby pásikavé s dlhým rukávom, tmavo modré tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku.

Zdroj a foto: PZ SR

ZANECHAŤ ODPOVEĎ