Deti a psíci si rozumeli

0
1599
Smelé deti si zapamätajú „veľký deň“ s veľkým psom.

V sobotu 3. júna sa na sídlisku Vlčince uskutočnil 4. ročník mestského Canis­crossu pod záštitou Veterinárnej kliniky Žilina.

   Aj tento rok sa slniečko na účastníkov usmievalo. Súťažilo sa tradične v troch kategóriách v behu so psíkom, ale aj v novej kategórii maľovanie na chodníku. A pre tých, ktorým sa nechcelo behať, boli pripravené atrakcie ako skákací hrad, trampolína a maľovanie na tvár. Detské centrum Havino malo pripravenú prekážkovú trať pre malé deti s ukážkami kanisterapie.
   Ukážky kynológov záchranárov K9 pobavili malých aj veľkých fanúšikov kynológie, na záver sa deti mohli povoziť na štvorkolkách. O veselú náladu sa postaral DJ Vlčko.
   Úspešní športovci si prebrali svoje ceny. Víťazi si odniesli domov profesionálnu kolobežku, pohár víťaza, každý športovec získal medailu a tričko.
   Touto cestou sa chceme poďakovať každému, kto sa podieľal na spoluorganizovaní tejto nádhernej akcie a hlavne súťažiacim za odvahu a chuť športovať. Vám všetkým ešte raz veľká vďaka! Tešíme sa na vás aj na budúci rok. Ďakujeme!
   Spoluorganizátori: Royal canin, Bayer, Topvet, ARDSYSTÉM, K‑9, Detské centrum Havino, DJ Vlčko, Rajec – Kofola, Vetcan. Ďakujeme! 🙂


MVDr. Juraj Paluš
Foto: archív veterinárnej kliniky

Zaslúžený oddych v tieni stromov.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ